houten weidepoorten

Je kan kiezen uit twee soorten houten weidepoorten: onze Woodygate 1 en Woodygate 2. Beide soorten poorten hebben een Engels design. Ze zijn zowel links- als rechtsdraaiend verkrijgbaar. Daarbij kunt u  kiezen voor de optie om een boog op de poort te plaatsen. We kunnen deze poorten volledig op maatwerk maken. 

De weidepoorten zijn een functionele meerwaarde voor uw weide of tuin, en zijn daarbij ook een mooie final touch.

Ons gamma

Wij produceren onze houten weidepoorten in eigen huis. Zo is het hekwerk voor uw tuin of paardenweide steeds traditioneel en authentiek vervaardigd. Dat doen we vanuit onze thuisbasis in West-Vlaanderen.

Woodygate 1

Deze houten weidepoorten hebben een Engels design. De poort is zowel links- als rechtsdraaiend verkrijgbaar. We kunnen deze uit grenen of tropisch hardhout vervaardigen.

780

Woodygate 2

Deze houten weidepoort met Engels design is afgewerkt met een boog. We kunnen deze poort uit grenen of tropisch hardhout vervaardigen.

Extra informatie

Een tuinhek uit een natuurlijk materiaal is niet enkel functioneel, het heeft ook een decoratieve waarde. Hout is een warm en natuurlijk product dat bij tal van stijlen past, zowel in landelijke als moderne tuinen. Daarbij is het materiaal van het hout die wij bieden erg duurzaam, wat de kwaliteit van uw hekwerk garandeert. Hoe hoger de kwaliteit van uw hout en daarmee dus ook uw omheining, hoe langer deze mee kan gaan. Er is minder onderhoud aan en de levensduur is langer. Kortom: een kwaliteitsproduct dat uw tuin of weide ook een mooie uitstraling geeft.

We maken de tuinhekken en weidepoorten uit het meest sterke en duurzame Noorse grenen en tropisch hardhout. Dit geeft de houten poorten de nodige robuustheid, zodat ze lang mee kunnen gaan en weinig onderhoud nodig hebben.

Ons dennenhout is ovengedroogd en geïmpregneerd tot saturatie. Hiermee kunnen we garanderen dat het hout vrij is van onderhoud. Dat geldt ook voor ons tropisch hardhout, ook deze houtsoort heeft een lange levensduur.

Naast een stijlvolle uitstraling, streven we ook kwaliteit na. Daarom kiezen we voor het allerbeste dennenhout en hardhout voor uw hekwerk. We besteden natuurlijk ook veel aandacht aan een degelijk poortbeslag.

Het is belangrijk dat een houten poort degelijk geconstrueerd wordt. Daarom houden wij rekening met de houtdikte, de houtsoorten en het hang- en sluitwerk. Dat is hoe wij uw gebruiksgemak nastreven.

Door de kwaliteit die wij bieden, kunnen we u garanderen dat onze houten weidepoorten steeds duurzaam zijn. De poorten vragen om zo goed als geen onderhoud en hebben een lange levensduur.

We leveren niet alleen de houten onderdelen voor uw tuinpoort en ander hekwerk, wij bieden u de poortpalen inclusief beslag. U kan zowel kiezen voor een enkele als een dubbele poort.

Wij passen ons aanbod graag aan aan uw wensen.