Over ons:

Woodyfence, DV Sales bvba, is een jong en dynamisch bedrijf dat werd opgericht begin 2011.
Sindsdien hebben we noch kosten, noch moeite gespaard om dit verhaal van bij de start te ontplooien tot over de landsgrenzen heen.
Vandaag de dag is Woodyfence zowel actief in België, Nederland, Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.

Woodyfence kenmerkt zich door een uiterst kwalitatief en uniek gamma aan houten omheiningen en poorten. Uw tuinen en weides afgescheiden op een zeer stijlvolle manier, zonder afbreuk te doen aan het landschap, dat is onze job!

Bij vragen of inlichtingen geef ons gerust een seintje, we helpen en adviseren U graag verder en streven steeds opnieuw naar een positieve samenwerking…

Waarom kies je voor woodyfence

Ruim assortiment

Door ons ruim aanbod aan houten afsluitingen voor uw weiland of tuin, kan u steeds kiezen voor de omheining die het beste bij uw wensen aansluit. Mocht ons standaard gamma U niet bekoren, kan u als klant ook de volledige vrijheid genieten, uw eigen samenstelling en maatwerk naar wens te bepalen... Samen met U, gaan we ervoor !

Eigen materialen

Alles wat bij u geleverd wordt, werd door ons zorgvuldig geselecteerd. Zo kunnen we u steeds garanderen dat we de meest kwalitatieve en duurzame omheiningen en poort kunnen aanbieden. We voorzien u van het beste hout, dit tegen de beste prijzen !

Snel leverbaar uit stock

In ons gamma vindt u diverse types omheiningen en poorten, volgens smaak en budget. Heel het Woodyfence gamma wordt geleverd uit stock en is dus snel leverbaar. Wij staan garant voor een kwaliteitsvolle afhandeling van uw bestelling en een snelle levering.

Beste prijzen - goed om weten

Wist u dat Woodyfence wekelijks tot 3 km omheining plaats op diverse locaties in België, Nederland, Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk? We door de hoge omzet, in grote hoeveelheden aankopen waardoor we steeds offertes kunnen opstellen aan de beste prijzen. Lever uzelf het bewijs en vergelijk !

Zelf afhalen

Woodyfence is 7/7 bereikbaar. Ideaal voor de doe-het-zelvers onder ons. Gelieve ons op voorhand te contacteren zodoende wij Uw bestelling kunnen klaarzetten !

Extra informatie - Professionele plaatsing, zonder zorgen

Een ervaren team bekijkt, samen met u, het plan van aanpak.  Zo kan men de moeilijke plaatsen inschatten voor de start van de werken.

Voor het plaatsen van houten omheiningen en poorten, gebruikt Woodyfence een unieke plaatsingsmethode met lasergestuurde palentrilmachines met rubber rupsbanden.

 

De palen worden loodrecht in de grond getrild zodat de grond niet wordt losgemaakt.  Op deze manier garanderen we stevigheid en stabiliteit.

Voor het plaatsen van houten omheiningen en poorten, gebruikt Woodyfence een unieke plaatsingsmethode met lasergestuurde palentrilmachine met rubberen rupsbanden. Zo wordt er geen schade aangebracht aan uw tuin of weide.
Om te vermijden dat de bodem loskomt, trillen we de palen loodrecht in de grond. Zo garanderen we stevigheid en stabiliteit.
Ons aanbod beschikt ook over elektrische afsluitingen. Wij staan in voor zowel de verkoop als de plaatsing hiervan.
Een ervaren team komt bij u langs en zal ter plaatse samen met u het plan van aanpak bekijken. Zo kan men de moeilijkheden inschatten die zich kunnen voordoen bij de installatie. Dit kan gaan over hoeken, aanbouw …